mountaintour

moto1vrijeme

Bosnia(BA)English (United Kingdom)
FacebookTwitterWordpressYoutubeBlogger

rezervacija

banner_190x75

Marketing

utisci 01

utisci 02

utisci 03

marketing bosanski

banner3

banner4

Ovdje možete pročitati utiske onih koji su koristili naše usluge. Bilo da ste zadovoljni ili nezadovoljni cijenimo vaše mišljenje i sugestiju. Slobodno nam se obratite i pošaljite vaše impresije. Hvala.UTISCI

  Ann Petrila (USA):  

Bila sam u Bosni više puta i uvijek sam željela da se popnem do Lukomira. Početkom juna pružila mi se prilika da budem u Bosni sa grupom studenata sa Američkog univerziteta i odlučila sam da ih odvedem u Lukomir. Nekoliko ljudi mi je sugerisalo da uzmem Nedima Bosnića kao vodića za ovaj izlet. To je bila vrlo dobra odluka. Naša grupe je bila sastavljena od nekih ozbiljnih planinara i drugih koji vrlo rijetko penju. Bilo je lako komunicirati sa Nedimom, čak i iz Sjedinjenih Država gdje sam bila kada je počelo planiranje. On mi je prezentovao nekoliko različitih mogućnosti za jednodnevni uspon do Lukomira, uključujući posjetu nekoliko interesantnih mjesta duž puta.

On je izuzetno organiziran, sve je bilo dobro isplanirano i put je protekao uspješno. Nedim je držao dobro oko na svima tokom dana pružajuči puno interesantnih istorijskih i geografskih informacija. Svi moji studenti su rekli da je uspon do Lukomira bio jedan od najboljih dana koje su proveli u Bosni. Ustvari sada je samnom u Bosni druga grupa studenata i napravila sam dogovor sa Nedimom za ponovnu turu do Lukomira u Augustu. Izuzetno ga preporučujem za ovu turu isto kaoi za bilo koje druge planinarske aktivnosti koje ćete možda željeti u Bosni i Hercegovini.

 

 Mountain_Tour_Bosnia_Lukomir_Bjelasnica

 


  Emira H. (Bosna i Hercegovina):  

Bila sam jedan od učesnika jednodnevnog izleta Sarajevo-Umoljani-Lukomir koji je bio organizovan 17-Sep-2011 u organizaciji kluba "Planinarska Tura". Kompletna organizacija je bila na zavidnom nivou, počevši od kretanja iz Sarajeva do sela Umoljani gdje smo napravili pauzu i okrijepili se, preko veličanstvene šetnje kanjonom Rakitnice, pa sve do samog povratka.

Pravili smo dovoljno česte pauze tako da put nije bio ni najmanje naporan i čitavo vrijeme smo uživali u veselim dosjetkama vodiča i prisutnih. Vodič je očito dobar poznavalac ovih prostora i njegova izlaganja su pokazala da je vrlo širokog obrazovanja. Ono što posebno cijenim je njegov vrlo spontan i vedar pristup. Uživali smo u veličanstvenim prizorima kanjona Rakitnice, a samo selo Lukomir je nešto što je ostavilo poseban dojam na mene. Rođena sam u Sarajevu, a nisam znala da odmah tu pored mene postoje ovakve ljepote. Sa Bjelašnice smo se vratili u večernjim satima pune duše. Što bi se reklo preporođeni.

Kompletan izlet je bio nešto posebno. Svakako bih preporućila ovu turu svima. Jedna od najljepših stvari je bilo druženje i upoznavanje novih dragih ljudi. Nakon ovakvih izleta čovjek osjeti ono što se zove ljepota življenja.

 


 


Naslovna- O stranici - Marketing - Kontakt

Copyright @ MountainTour.ba